Arhiv tekstova Arhiv tekstova

BIVŠA DIVASICA NE MOŽE BEZ POROKA

»Smatram da je bolje pušiti i dojiti nego uopće ne dojiti. Ionako je malena svakodnevno izložena dimu drugih pušača. No, razmišljam da bi trebala ipak napokon prestati«, kaže Maja Vučić, bivša Divasica, a sada posebna izaslanica UNICEF-a za roditelje i bebe, žena koja je postala zaštitno lice kampanje koja promiče sve zdravstvene prednosti dojenja. Jedino se ne može odvići od svoga poroka – pušenja. 
Maja je u srpnju prošle godine rodila djevojčica Gitu, koju još doji. Iako je prestala pušiti tijekom trudnoće znajući da to nije dobro za plod, ali i zato jer joj je smetao dim cigarete, lošoj se navici nakon poroda nije uspjela othrvati. 
 
LUCIJINA PREDSTAVA
 
Prošlotjedna premijera predstave Orkestar Titanik u Istarskom narodnom kazalištu u Puli bila je kobna za novinare i snimatelje Nove TV i HRT-a. Lucija Šerbedžija, koja glumi jednu od glavnih uloga, prvo je agresivno nasrnula na novinara Red Carpeta Nenada Hervatina, a potom je odgurnula i HRT-ova snimatelja. Razlog njezina ludovanja, kako donosi Večernjak, navodno su bila pitanja koja je novinar Hervatin postavio njezinu suprugu, srbijanskom glumcu Filipu Gajiću, na koja je on vrlo uljudno odgovarao.
»No, kada sam ga zamolio da mi kaže kakav je Rade tast, Lucija je nasrnula prema kameri i nije više dala snimati. Počela je vikati i na svog supruga kako on nema što davati izjave za hrvatske medije. Bila je vrlo isprovocirana i ljuta pa je nasrnula i na HTV-ova novinara«, opisao je incident Nenad Hervatin.
No, drama na after partyju nije završila time. Ljutita Lucija uzela je čašu u ruke i razbila je uz izjavu:  »Ako se u Hollywoodu glumci mogu tako ponašati, mogu i ja!«
 
SERGEJ POSTAJE PURGER
 
Sergej Trifunović će glumiti u hrvatskoj humorističnoj seriji Bitanga i princeza. Popularni glumac trenutačno boravi u Zagrebu gdje je počelo snimanje druge sezone serije, a kako navode hrvatski mediji, Sergej će igrati nogometnog menadžera koji priča poput rođenog Zagrepčanina. 
Stalnu glumačku postavu serije Bitanga i princeza (prikazivala se na Televiziji B92) čine Tarik Filipović, Rene Bitorajac, Mila Elegović Balić i Nataša Dangubić, a Trifunović će biti prvi srpski glumac koji će gostovati u popularnom sitkomu. 
 
UPLOVIO U NOVU LUKU
 
HTV- ov novinar Aleksandar Stanković ljubavnu je sreću, šuška se, našao s 14 godina mlađom studenticom novinarstva Željkom Crnogaj, s kojom je dočekao i Novu godinu u Budimpešti. Aleksandar i Željka upoznali su se, piše dnevnik »24 sata«, na snimanju Nedjeljom u dva, a nagađa se da bi upravo 22-godišnja studentica novinarstva mogla biti uzrok prekida Stankovićeve devetogodišnje veze s pravnicom Velimirom Anibalović u srpnju prošle godine.
»Mislim da sam malo prestar da padam na točno određeni tip cure«, rekao je Stanković i odbio komentirati informacije o novoj vezi. 
 
NINA OSTALA SAMA
 
Već se duže vrijeme u talijanskoj javnosti sumnja kako u braku Nine Morić i poduzetnika Fabrizia Corone ne cvjetaju ruže, a Nina je to potvrdila intervjuom u časopisu »Diva E Donna«. 
»Fabrizio i ja već godinama nemamo ništa zajedničkog. U njemu nema nikakvih moralnih vrijednosti, vode ga samo novac i želja za uspjehom. Nije riječ o preljubu, nego o nečem mnogo težem, o moralnoj prevari«, kaže Nina, kojoj mnogi predviđaju kraj karijere, obzirom na činjenicu da Italijom već dugo kolaju glasine kako su za sve njezine angažmane zaslužne Coroneove poslovne veze.
 
FANI BEZ KRZNA
 
Iako su je neki novinari nedavno prozvali »dvoličnom« jer govori da je protiv zlostavljanja životinja i nošenja krzna dok u ormaru navodno drži i po nekoliko bundi, manekenka Fani Stipković im je na njihove zločeste komentare odgovorila skinuvši se za kampanju »Lijepa bez krzna«. Na jednom od jumbo plakata koji su već osvanuli u Zagrebu i Splitu, Fani su u pokrivanju privatnih dijelova pomogli Viktor Drago i njezin pas Sauri, a fotografije je objavio Index.hr. 
 
JOŠ JEDAN 
MILIJUNSKI 
TRANSFER
 
»Pričalo se i da je Zemlja ravna kao ploča. Ma kojih tri milijuna kuna? Što da ja sad kažem? Iz vaših usta u Božje uši bluetoothom. Novce ću potrošiti na plastičnu kirurgiju«, raspoloženo je komentirao Željko Pervan podatak kako je samo on za prelazak s HRT-a na Novu TV dobio tri milijuna kuna.
 
ZAMJENSKA DJEVOJKA
 
Jedan od osam muškaraca svoju bi »obožavanu« djevojku pristao zamijeniti za »obožavani« tehnički uređaj. Nevjerojatno, ali istinito. Tako tvrdi anketa britanske tvrtke za istraživanje tržišta GfK. 
Zapanjujući broj muškaraca bio bi spreman odreći se svoje djevojke, ali ne i supruge, zbog nekog »vrućeg« komada tehničke opreme, među kojima su navedeni HDTV (televizija visoke rezolucije), iPod ili neki sličan tehnički predmet žudnje. 
Niti žene se ovaj put nisu pokazale puno osjećajnijima. Naime, gotovo šest posto anketiranih žena bile bi spremne »dati nogu« svom dragom, ako bi im zauzvrat bio ponuđen zanosan komadić elektronske opreme. Žene se sve lakše »pale« na elektroniku, no to nije nikakva isprika. 
 
ZAJEDNO U MUCI
 
Zajedno su postali kadetski i seniorski reprezentativci, već godinama dijele sobu kad odlaze na pripreme i natjecanja naše rukometne reprezentacije, s kojom su osvojili naslove olimpijskih pobjednika i svjetskih prvaka, no 26-godišnji Blaženko Lacković i njegov vršnjak Igor Vori ipak neće jedan drugome biti vjenčani kumovi. A ženit će se, najavljuju, odmah nakon Svjetskog rukometnog prvenstva u Njemačkoj. 
Dvojica rukometaša jedan su drugome i velika potpora dok disciplinirano i strpljivo podnose zajedničku muku – nošenje fiksnih aparatića za zube. No sve je to, kažu, za besprijekoran osmijeh na svadbenim fotografijama. 
»Nosim ga već deset mjeseci te jedva čekam da ga skinem i vidim rezultate«, kaže za Gloriu Blaženko Lacković, trenutačno igrač njemačkog Flensburga.
»Kao klinac užasavao sam se odlaska zubaru: radije sam deset dana trpio bol, nadajući se da će sutra prestati, nego otišao popraviti zub. Tek lani skupio sam hrabrost da zube dovedem u red, no nisam baš redovit na kontrolama, pa mi je aparatić već dva puta puknuo. Morat ću ga nositi još barem pola godine, nakon toga moći ću se i ja oženiti« priča Igor Vori, koji je već sedam godina u vezi s višom medicinskom sestrom 
 
EMA MIJENJA JULIE  
 
Premda se posljednjih godina o Danielu Popoviću uglavnom pisalo u crnoj kronici – zbog dugova, krivotvorenja automobilskih tablica i, na kraju, burnog razvoda koji je uslijedio nakon javnih optužbi treće supruge Sandre da je nasilnik i zlostavljač – 51-godišnji zagrebački pjevač, trenutačno stanovnik Ljubljane, ponovno zauzima mjesto u vedrijim novinskim rubrikama. Glazbenik kojeg je eurovizijski hit »Julie« prije 24 godine lansirao među zvijezde, odlučio je, piše Gloria, uz glasovno pojačanje iz vlastite obitelji, konkurirati na ovogodišnjem natječaju za Doru. Daniel pjesmu pjeva sa svojom djecom iz drugog braka – 16-godišnjom kćeri Isabellom i 20-godišnjim sinom Sebastianom, budućim pilotom. 
»Čim mi je tata otpjevao svoju pjesmu ‚O, Ema, Emili‘, jako mi se svidjela: zbog refrena koji se lako pamti, a i podsjetila me na njegovu ‚Julie‘«, kaže Isabella, kojoj su roditelji nastup uvjetovali dobrim ocjenama u gimnaziji.
 
VOLI VJEŽBATI
 
Da voditeljica Renata Sopek voli vježbati, dokazuje i njezin posljednji poslovni pothvat. Nakon što je izdala DVD s vježbama, 27-godišnja brineta odnedavno je postala vlasnica zagrebačkog fitness centra i beuty studia Cibona.
  • Ministarstvo regionalnog razova i fonfova EU Repub
  • Jooble
  • Hrvatsko Nacionalno Vijeće
  • Zavod za kulturu vojvođanskih Hrvata
  • RS APV Pokrainska Vlada
  • DUZHIRH
  • Hrvatska Matica Iseljenika