Arhiv tekstova Arhiv tekstova

Pri­ku­plja­nje dra­go­cje­nih in­for­ma­ci­ja

Povod za razgovor s članom Izvršnog odbora Hrvatskog nacionalnog vijeća Marinkom Prćićem zaduženim za gospodarstvo i financije je predstojeći Zagrebački Velesajam na kojem će se ove godine po prvi puta imati priliku predstaviti i djelatnici hrvatske zajednice iz AP Vojvodine u oblasti gospodarstva.
    »Zagrebački Velesajam traje od 14. do 19. rujna, radno vrijeme Velesajma je od 10 do 17 sati, a naši gospodarstvenici predstavit će se u hali broj 1. na štandu 53 veličine 20 četvornih metara, koji će biti potpuno opremljen, a čiji će naziv bit ‘Hrvati iz Vojvodine’. Imat ćemo dvije hostese na štandu, koje će pružati zainteresiranima sve informacije o našim gospodarstvenicima. Najzaslužniji za predstavljanje hrvatske zajednice na Velesajmu su Slavica Peić, koja je u Hrvatskom akademskom društvu zadužena za gospodarstvo i financije i Goran Masnec, pročelnik Hrvatske gos-podarstvene komore u Beogradu«, kaže Marinko Prćić i ističe kako se za sve informacije u vezi predstojećeg nastupa na Velesajmu zainteresirani mogu obratiti na telefon Ureda HNV-a 556-898 i kontaktirati sa šeficom Ureda Marijom Mandić.
    »Sastav delegacije gospodarstvenika koji će se predstaviti svojim proizvodima i djelatnošću na Zagrebačkom Velesajmu još nije definiran. Potencijalni izlagači mogu se javiti u Ured, a ako se ne odluče za izlaganje svojih proizvoda, oni mogu priložiti informacije o svojim firmama, kao i o tome što nude, a što potražuju. Smatram kako će kontakti na Velesajmu koji se ostvare s gospodarstvenicima iz Republike Hrvatske bit dragocjeni za budući razvoj i boljitak poslovanja naših djelatnika iz oblasti gospodarstva«, kaže Marinko Prćić.

  • Ministarstvo regionalnog razova i fonfova EU Repub
  • Jooble
  • Hrvatsko Nacionalno Vijeće
  • Zavod za kulturu vojvođanskih Hrvata
  • RS APV Pokrainska Vlada
  • DUZHIRH
  • Hrvatska Matica Iseljenika