Arhiv tekstova Arhiv tekstova

Vijesti

Rukomet
Poraz Zagreba
 
U možda odlučujućem susretu za plasman u nastavak natjecanja Lige prvaka, rukometaši Zagreba propustili su priliku pobijediti njemački Flensburg na svom parketu (21-23) i ovim porazom znatno umanjili šanse za osvajanje drugog mjesta u skupini. Ovako ostaje nada da će Nijemci zaigrati punom snagom na gostovanju u posljednjem susretu protiv Čehovskih medvjeda i tom pobjedom omogućiti Zagrebašima prolaz dalje. 
 
Tenis
Ljubo siguran, Mario u pričuvi
 
Poslije turnira u Parizu, pobjednik Rus Davidenko, poznati su svi sudionici završnog Mastersa osmorice najboljih igrača svijeta. Za naslov najboljeg borit će se: Federer, Nadal, Davidenko, Ljubičić, Roddick, Robredo, Nalbandian i Blake, dok je Ančić, kao devetoplasirani u statusu prve pričuve i dobit će priliku ukoliko neko otkaže nastup ili se povrijedi tijekom turnira.  
 
Boks
Pobjeda Preskara
 
Hrvatski profesionalni boksač Mario Preskar zabilježio je 11 pobjedu u karijeri, svladavši Amerikanca Valdeza prekidom borbe u prvoj rundi meča u Phoenixu. Talentirani borac kojeg vodi glasoviti promotor Don King uspješno napreduje prema borbi za naslov svjetskog prvaka, obzirom kako u 12 nastupa ima samo jedan neodlučeni ishod.
 
Nogomet
Izrael - Hrvatska 
 
U srijedu 15. studenoga Hrvatska nogometna reprezentacija odigrat će protiv domaćina Izraela kvalifikacijski susret za plasman na EP 2008. Za susret u Tel Avivu izbornik Bilić odlučio se pozvati sve igrače koji su bili u kombinaciji za susret sa Engleskom, a okupljanje reprezentativaca zakazano je za subotu 11. studenoga u Zagrebu, dok će mini pripreme biti upriličene u staroj bazi Čatež.
 
Stolni tenis
Primorac u finalu
 
Najbolji hrvatski stolnotenisač Zoran Primorac vratio se na veliku scenu plasmanom u finale jakog ITTF Pro turnira, u kojemu je od njega  »tijesno« bio bolji Kinez Yingcha s 4-3 u setovima (11-6, 8-11, 11-13, 8-11, 11-9, 11-4, 8-11).
  • Ministarstvo regionalnog razova i fonfova EU Repub
  • Jooble
  • Hrvatsko Nacionalno Vijeće
  • Zavod za kulturu vojvođanskih Hrvata
  • RS APV Pokrainska Vlada
  • DUZHIRH
  • Hrvatska Matica Iseljenika