Arhiv tekstova Arhiv tekstova

Gdje su, što rade...

Iva­na Ban­fi} u `iri­ju Story Su­per
No­va Mu­sic
ta­lents

Prošle subote u žiriju natjecanja budućih glazbenih zvijezda Story Super Nova Music talents, našla se i atraktivna pjevačica Ivana Banfić, koja je zamijenila, zbog bolesti spriječenu, stalnu članicu postave glazbenih znalaca Mirnu Berend. Pokraj I. Bee u stručnom tijelu sjedila je stalna postava: Miroslav Škoro i Vlatka Pokos.

 

No­vo­se­lic za za­mje­ni­ka gu­ver­ne­ra

Krist Novoselic (38), basist i suosnivač nekad mega popularnog sastava »Nirvana«, odlučio je glazbene vode zamijeniti ništa manje uzburkanim političkim vodama. Poznat od prije kao aktivni član Demokratske stranke, američki rocker hrvatskog podrijetla namjerava se kandidirati za zamjenika guvernera države Washington.

 

Uda­la se Ja­sna Ula­ga Va­li}

Privremena direktorica programa HTV-a Jasna Ulaga Valić (43) nedavno je, po drugi puta, stupila u bračne vode i to s kolegom s televizije Domagojem Božidarom Burićem (32), urednikom Programa za znanost, kulturu i obrazovanje. I jedanaest godina mlađem suprugu to je drugi brak, a u novoj bračnoj zajednici će im se pridružiti i Jasnin sin Vito (7), dok je starija kćer Paola (23) već odavno samostalna i uspješna pjevačica. Direktorica programa će se odsad na špici potpisivati muževljevim prezimenom Burić.

To­pless vri­je­dan 550.000$

Jedna od »Prijateljica« Jennifer Aniston dobila je izvansudskom nagodbom pristojan ček na 550.000 dolara, koliko joj je sud u Los Angelesu dosudio na ime narušavanja privatnog posjeda, neovlaštenog pristupa na posjed, te narušavanja ugleda i imena. Slučaj se dogodio 1999. godine kada su se pojavile paparazzi fotografije »Rachel«, koje je potom nakladnik Francois Navarra proslijedio u časopise Celebrity Skin, High Society i Celebrity Sleuth. »Šteta« je namirena iz njegova osiguranja.

 

Di­no Je­lu­si} po­bje­dio na Eu­ro­son­gu

Mlađani hrvatski predstavnik na dječjem Eurosongu Dino Jelusić (11) pobijedio je na prvom natjecanju za najbolju dječju pjesmu Eurovizije koje je održano u Danskoj. Za pobjedničku pjesmu »Ti si moja prva ljubav«, s kojom je trijumfirao pred prepunom dvoranom i milijunskim europskim TV auditorijem, mali Dino je sam napisao tekst i glazbu. Da »iver ne pada daleko od klade«, potvrđuje činjenica kako je otac Dario Jelusić i sam nekada bio glazbenik u grupama »Neki to vole vruće« i »Valentino«.

 

Raz­vo­di se Ro­nal­do

Jedan od najboljih nogometaša svijeta, na žalost, nije uspješan u bračnom životu kao u suparničkim kaznenim prostorima. U braku sa suprugom Milenom Dominguez, također nogometašicom, primio je »autogol« i poslije četiri godine zajedničkog života sve više su aktualne priče o njihovom raskidu. Zli jezici talijanske štampe »bruje« kako je za brakorazvodnu parnicu kriva nevjera brazilske nogometašice i njezina navodna veza s jednim od Ronaldovih bivših suigrača iz milanskog Intera.

  • Ministarstvo regionalnog razova i fonfova EU Repub
  • Jooble
  • Hrvatsko Nacionalno Vijeće
  • Zavod za kulturu vojvođanskih Hrvata
  • RS APV Pokrainska Vlada
  • DUZHIRH
  • Hrvatska Matica Iseljenika