Arhiv tekstova Arhiv tekstova

Gdje su, što rade...

Co­lo­nia pje­va na en­gle­skom

Popularna dance skupina »Colonia« uradila je prepjev svog hita »Za tvoje snene oči« na engleski jezik i za potrebe proboja na inozemnom tržištu pjesma se zove »A little bit of oh-la-la«. Da je u pitanju posve ozbiljan projekt potvrđuje angažiranje američke autorice Mary Apleggate koja je radila s velikim imenima poput Celine Dion, Modern Talkinga, Boney M…

 

Au­stral­ska tur­ne­ja Go­ra­na Ka­ra­na

Popularni splitski pjevač, dugokosi Goran Karan, odnedavno se nalazi u Australiji na egzotičnoj turneji koja obuhvaća koncertriranje u većim gradovima ovog kontinenta. Svi koji ga žele čuti s one strane oceana, imaju prilike posjetiti njegove nastupe u Sidneyu, Perthu ili Melbourneu.  

 

Ko`ulj se `eni u pro­sin­cu

Najbrži hrvatski »dupin«, plivački viceprvak svijeta Gordan Kožulj najavio je kraj »slobodnog plivanja« i zakazao vjenčanje za početak prosinca. Izabranica njegova srca je njegova dugogodišnja djevojka Ivana Crnogorac, a svadbena ceremonija će se održati u zagrebačkom hotelu Sheraton.

 



Brojni španjolski listovi ispunjeni su fotosima nježnosti nekadašnjeg najpopularnijeg para Iberijskog poluotoka, nenadmašnog hrvatskog goleadora Davora Šukera i najpopularnije televizijske voditeljice Ane Obregon. Iako su vječitih senzacija gladni tabloidi već proglasili »gotovu stvar«, oboje »okrivljenih« naglašavaju kako je u pitanju samo veliko prijateljstvo.

 

»Bi­ci­kli­sti­ca« San­dra Bul­lock

Popularna hollywoodska glumica Sandra Bullock odnedavna je u romantičnoj vezi s najboljim biciklistom današnjice, peterostrukim pobjednikom »Tour de Francea«, Lance Armstrongom. Ovu 39-godišnju filmsku divu nikada nisu pratili nikakvi skandali, ali nije ni imala nekih dužih i ozbiljnijih veza osim one s kolegom Matthewom Mc Conaugheyem. Kralj svjetskog biciklizma mlađi je zanemarivih osam godina.

 

Ex-Be­a­tles do­bio k}er

Jedan od leadera bivših »Buba« iz Liverpoola, sir Paul Mc Cartney (61) i njegova supruga Heather Mills (35) postali su roditelji curice Beatrice Milly, koja je ime dobila po baki s majčine i teti s očeve strane. Bebica je rođena tri mjeseca ranije carskim rezom, ali je za mnogobrojne medije njezin spol predstavljao svojevrsno iznenađenje, jer se tjednima sa sigurnošću spekuliralo kako će sigurno biti dječak. Ponosna majka Heather dugogodišnja je aktivistica borbe za razminiravanje, a za golemi doprinos u Hrvatskoj i Kambodži 1996. godine je bila nominirana za Nobelovu nagradu.

  • Ministarstvo regionalnog razova i fonfova EU Repub
  • Jooble
  • Hrvatsko Nacionalno Vijeće
  • Zavod za kulturu vojvođanskih Hrvata
  • RS APV Pokrainska Vlada
  • DUZHIRH
  • Hrvatska Matica Iseljenika