Arhiv tekstova Arhiv tekstova

Gdje su, što rade...

Ra­ik­ko­nen
»ju­rio« Hva­rom
Viceprvak svijeta ovogodišnje sezone u formuli 1 Finac Kimi Raikkonen snimao je prošlog tjedna na otoku Hvaru reklamni spot za potrebe svog racing teama. Prvi vozač Williamsa jurio je svojim bolidom po pustim cestama sunčanog otoka, koji je upravo zbog svoje egzotične ljepote odabran za idealnu scenografiju promidžbenog filma.

 

Ja­ni­ca po­nov­no ope­ri­ra­la ko­lje­no

Najbolja hrvatska i svjetska skijašica Janica Kostelić opet je morala »pod nož«, ovog puta na klinici čuvenog dr. Christiana Schenka u austrijskom gradiću Schrunsu. Iako su procjene uvijek nezahvalne, doktor tvrdi da bi se Janica mogla pojaviti na startu sljedeće utrke već u studenom. A do tada ostaje nam da držimo palčeve snježnoj kraljici i poželimo joj skori izlazak iz bolničke sobe.

 

Jo{ jed­na cu­ra u obi­te­lji Pro­si­ne~ki

Jedan od najboljih hrvatskih nogometaša svih vremena veliki »Žuti« postao je ponosni otac još jedne kćeri. Supruga Vlatka rodila je curicu Robertu koja će ponijeti ime slavnog oca, kojemu ostaje da čeka budućeg nasljednika na nogometnom terenu. Inače »novopečeni« tata je još uvijek aktivan u majici NK »Zagreb«, a svaki slobodan trenutak koristi da se posveti svojim trima gracijama suprugi Vlatki i kćerima Leonardi i maloj Roberti.

 

Kra­lji­ca od­li­ko­va­la Ro­ge­ra Mo­o­ra i Stin­ga

Još jedan filmski James Bond, poslije Sean Co-nnerya, glumac Roger Moore odlikovan je prestižnom titulom sera, ali više zbog svojeg dugogodišnjeg djelovanja kao počasnog veleposlanika dobre volje UNICEF-a. Poznati britanski pjevač, negdašnji frontman popularnog sastava »Police«, Sting, nagrađen je od vladarice Britanskog Imperija naslovom commandera koja je prva do počasne plemićke titule »ser«. Svjetski čuveni glazbenik odlikovan je zbog dugogodišnjih zasluga u razvoju britanske glazbene industrije.

 

Kid­man plus Kra­vitz

Iako još uvijek nije ozvaničena njihova romanca, sve više je javnih potvrda da je u pitanju novi »mega« poznati svjetski par. Vršnjaci (36) po godinama, glumica Nicole Kidman i glazbenik Lenny Kravitz sve češće se viđaju zajedno u javnosti, iako oni tvrde da je u pitanju samo »prijateljstvo«. Poslije razvoda od Toma Cruisea prije dvije godine ovo je prva ozbiljna veza koja se pripisuje atraktivnoj australskoj glumici i majci dvoje posvojene djece.

  • Ministarstvo regionalnog razova i fonfova EU Repub
  • Jooble
  • Hrvatsko Nacionalno Vijeće
  • Zavod za kulturu vojvođanskih Hrvata
  • RS APV Pokrainska Vlada
  • DUZHIRH
  • Hrvatska Matica Iseljenika