Arhiv tekstova Arhiv tekstova

Natječaj

Temeljem članka 25. Odluke o ustanovama i programima u oblasti kulture za koje se osiguravaju sredstva u proračunu Autonomne Pokrajine Vojvodine (»Sl. list APV«, broj 16/2002), a u vezi s člankom 19. stav 7. Zakon o zaštiti prava i sloboda nacionalnih manjina (»Sl. list SRJ«, broj 11/2002), Pokrajinsko tajništvo za obrazovanje i kulturu

raspisuje

N A T J E ^ A J

za sufinanciranje programa, projekata u oblasti suvremenog i narodnog umjetničkog stvaralaštva
nacionalnih manjina u AP Vojvodini u 2006. godini

Pokrajinsko tajništvo za obrazovanje i kulturu sufinancirat će u 2006. godini programe, projekte, festivale i smotre profesionalnih i amaterskih ustanova, nevladinih organizacija, udruga, neformalnih skupina i samostalnih umjetnika koji su od značaja za očuvanje nacionalnog identiteta, razvoj vrhunskog suvremenog i narodnog kulturnog i umjetničkog stvaralaštva u oblasti književne, kazališne, glazbene, glazbeno-scenske i likovne umjetnosti nacionalnih manjina u AP Vojvodini.

Opći uvjeti natječaja

Na natječaju mogu sudjelovati isključivo registrirane profesionalne i amaterske ustanove, nevladine organizacije, udruge, neformalne skupine i samostalni umjetnici na teritoriju AP Vojvodine koji svojim vrhunskim umjetničkim stvaralaštvom doprinose razvoju kulture i umjetnosti nacionalnih manjina u AP Vojvodini.
Prijava na Natječaj podnosi se na obrascu Upitnika za sufinanciranje programa i projekata nacionalnih manjina u kulturi u 2006. godini Pokrajinskog tajništva za obrazovanje i kulturu.
Navedeni upitnik sastavni je dio Natječaja i može se dobiti u Pokrajinskom tajništvu za obrazovanje i kulturu ili na web adresi: www.psok.org.yu.
Prijave na Natječaj podnose se od dana objavljivanja konkursa do 21. studenoga 2005. godine Pokrajinskom tajništvu za obrazovanje i kulturu – Sektor za kulturu, Bulevar Mihajla Pupina 16, 21108 Novi Sad (telefon: 021/457-103, 457-513, 456-016 i 487-4439), putem pošte ili osobno na Pisarnici pokrajinskih tijela uprave u zgradi Izvršnog vijeća AP Vojvodine.
Prijave koje se dostave poslije navedenog roka, i s nepotpunom dokumentacijom kao i prijave korisnika kojima je Pokrajinsko tajništvo za obrazovanje i kulturu tijekom 2005. godine dodijelilo sredstva za sufinanciranje programa i projekata, a koji nisu podnijeli izvješće o njihovoj realizaciji neće se razmatrati.

  • Ministarstvo regionalnog razova i fonfova EU Repub
  • Jooble
  • Hrvatsko Nacionalno Vijeće
  • Zavod za kulturu vojvođanskih Hrvata
  • RS APV Pokrainska Vlada
  • DUZHIRH
  • Hrvatska Matica Iseljenika