Arhiv tekstova Arhiv tekstova

Natječaj

Temeljem članka 25. Odluke o ustanovama i programima u oblasti kulture za koje se osiguravaju sredstva u proračunu Autonomne Pokrajine Vojvodine (»Sl. list APV«, broj 16/2002), Pokrajinsko tajništvo za obrazovanje i kulturu

raspisuje

N A T J E ^ A J

Za sufinanciranje objavljivanja knjiga od značaja za kulturu i umjetnost naroda i nacionalnih manjina u AP Vojvodini u 2006. godini

Pokrajinsko tajništvo za obrazovanje i kulturu sufinansirat će objavljivanje prvih izdanja od značaja za kulturu i umjetnost naroda i nacionalnih manjina u AP Vojvodini sljedećih žanrova: roman, pripovjedačka proza, poezija, esejistika, umjetnička kritika, drama, umjetničke monografije, djela iz povijesti umjetnosti i djela iz humanističkih i društvenih znanosti i to:
originalna djela na jezicima naroda i nacionalnih manjina AP Vojvodine,
prevedena djela na jezike naroda i nacionalnih manjina AP Vojvodine,
djela mladih autora iz AP Vojvodine.
Opći uvjeti natječaja

Pravo sudjelovanja na natječaju imaju pravne i fizičke osobe s teritorija AP Vojvodine koje se bave nakladničkom djelatnošću.
Prijava na Natječaj podnosi se na obrascu Upitnika za sufinanciranje objavljivanja knjiga u 2006. godini.
Navedeni Upitnik je sastavni dio Natječaja i može se dobiti u Pokrajinskom tajništvu za obrazovanje i kulturu, treći kat, soba 15 ili na web adresi: www. psok. org. yu.
Prijave na Natječaj podnose se od dana objavljivanja natječaja do 21. studenoga 2005. godine Pokrajinskom tajništvu za obrazovanje i kulturu – Sektor za kulturu, Bulevar Mihajla Pupina 16, 21108 Novi Sad (telefon: 021/457-103, 456-016), putem pošte ili osobno na Pisarnici pokrajinskih tijela uprave u zgradi Izvršnog vijeća AP Vojvodine.
Prijave koje se dostave poslije navedenog roka, prijave s nepotpunom dokumentacijom kao i prijave korisnika kojim je Pokrajinsko tajništvo za obrazovanje i kulturu dodijelilo sredstva za financiranje programa i projekata, a koji nisu podnijeli izvješće o njegovoj realizaciji neće se uzimati u razmatranje.

  • Ministarstvo regionalnog razova i fonfova EU Repub
  • Jooble
  • Hrvatsko Nacionalno Vijeće
  • Zavod za kulturu vojvođanskih Hrvata
  • RS APV Pokrainska Vlada
  • DUZHIRH
  • Hrvatska Matica Iseljenika