Arhiv tekstova Arhiv tekstova

Obavjest

Temeljem članka 20 Zakona o procjeni utjecaja na životni okoliš (»Službeni glasnik RS« broj 135/04) Općinska uprava Služba za komunalne poslove, poduzetništvo i zaštitu životnog okoliša, Subotica – Trg slobode br. 1

OBA­VJE[TA­VA

Služba za komunalne poslove, poduzetništvo i zaštitu životnog okoliša obavještava javnost da je nositelj projekta d. o. o. »EUROPETROL« Subotica, Otmara Majera br.6 podnio zahtjev za određivanje obujma i sadržaja studije procjene utjecaja Projekta: »Crpka za snabdijevanje motornih vozila gorivom« čija realizacija se planira u ul. Segedinski put na katastarskoj parceli br. 14782/3 K O Novi Grad SO Subotica.
Uvid u podneseni zahtjev, odnosno podatke, obavještenja i dokumentaciju iz zahtjeva nositelja projekta, može se izvršiti u prostorijama Službe za komunalne poslove, poduzetništvo i zaštitu životnog okoliša Stara gradska kuća, II. kat soba 227 u periodu od 14.10.2005. do 5.11.2005. od 10 do 12 sati.
Molimo Vas da u roku od 20 dana od dana oglašavanja, dostavite mišljenje o zahtjevu za određivanje obujma i sadržaja Studije o procjeni utjecaja predmetnog objekta na životni okoliš ovom nadležnom tijelu na adresu Služba za komunalne poslove, poduzetništvo i zaštitu životnog okoliša, Trg slobode br.1.

 

-----

 

Na osnovu člana 20. Zakona o procjeni utjecaja na životnu sredinu (»Službeni glasnik RS« broj 135/04) Općinska uprava, Služba za komunalne poslove, poduzetništvo i zaštitu životne sredine, Subotica – Trg slobode br. 1.

OBA­VJE[TA­VA

Predmet: Obavještenje o javnom uvidu, javnoj prezentaciji i javnoj raspravi Studije o procjeni utjecaja na životnu sredinu
Obavještavamo Vas kako je podnijet zahtjev za davanje suglasnosti na studiju o procjeni utjecaja na životnu sredinu za PROJEKT »Stanica za opskrbu motornih vozila propan plinom, objekta skladišta boca i objekta za pranje putničkih vozila«, Kelebija, na kat. parc. 27604/5 i 27604/7 KO Stari grad, SO Subotica.
Uvid u Studiju o procjeni utjecaja na životnu sredinu PROJEKTA »Stanica za opskrbu motornih vozila propan plinom, objekta skladišta boca i objekta za pranje putničkih vozila«, se može izvršiti u prostorijama Službe za komunalne poslove, poduzetništvo i zaštitu životne sredine, II. kat stare Gradske kuće soba 227 u razdoblju od 17.10. do 7.11.2005., u vremenu od 10 do 12 sati.
Molimo Vas da Vaše mišljenje, eventualne prijedloge i sugestije dostavite u pismenoj formi do 7.11.2005. Službi za komunalne poslove, poduzetništvo i zaštitu životne sredine.
Javna rasprava i prezentacija studije o procjeni utjecaja na životnu sredinu PROJEKTA »Stanica za opskrbu motornih vozila propan plinom, objekta skladišta boca i objekta za pranje putničkih vozila«, bit će održana 14.11.2005. u 12 sati, u prostorijama stara Gradska kuća, II. kat soba 228.
Na prezentaciju i javnu raspravu o predmetnoj studiji bit će pozvani nositelj projekta i izrađivač studije.

  • Ministarstvo regionalnog razova i fonfova EU Repub
  • Jooble
  • Hrvatsko Nacionalno Vijeće
  • Zavod za kulturu vojvođanskih Hrvata
  • RS APV Pokrainska Vlada
  • DUZHIRH
  • Hrvatska Matica Iseljenika