Arhiv tekstova Arhiv tekstova

Uskoro Ljetni oratorij - Prijave do 30. lipnja

Draga djeco, najavljujemo
LJETNI ORATORIJ 2020.
»Pretrpi sve, ali ljubav nemoj povrijediti«, Don Bosco
koji će biti održan od 6. do 10. 7. 2020. Prijave traju do 30. 6. 2020. i možete se prijaviti animatorima u svojoj župi ili nekom od animatora kojeg poznajete.
Animatori su se definitivno uželjeli oratorija, a vjerujemo da ste i vi, stoga vrijedno pripremamo ovogodišnji program. Želimo naglasiti da pratimo razvoj situacije glede koronavirusa, te ćemo preuzeti sve moguće higijenske mjere kako bismo svi bili sigurni. 
Cijena ovogodišnjeg Oratorija je 1.000 dinara i uključuje jedan topli obrok dnevno, užinu, majice, materijale i autobus za izlet. Da bi Ljetni oratorij bio ovako pristupačan potpomogla je Autonomna Pokrajina Vojvodina, odnosno Pokrajinsko tajništvo za obrazovanje, propise, upravu i nacionalne manjine – nacionalne zajednice.
Ako u Oratoriju sudjeluje troje ili više djece iz jedne obitelji, plaća se samo za dvoje djece, a ako netko nije u mogućnosti platiti, neka se slobodno obrati animatorima. Bog uvijek providi. 
Program je namijenjen djeci osnovnoškolske dobi.
Molimo da djeca doručkuju prije Oratorija i da budu odjevena tako da mogu ulaziti u prostor crkve i biti zaštićena od sunca.
PROGRAM:
1. dan (6. 7., ponedjeljak) – sad već uobičajeno prvi dan provodimo u župi Uskrsnuće Isusovo gdje ćemo podijeliti majice i podijeliti se u ekipe. Program će trajati od 10 do 17 sati.
2. dan (7. 7., utorak) – izlet.
Okupljamo se u 9:30 na parkingu kod crkve Svetog Roka. Izlet traje od 10 do 17 sati. Taj dan imat ćemo i misu u crkvi koja će biti domaćin izleta. Vraćamo se u 17:30, također na parking crkve Svetog Roka.
3. dan (8. 7., srijeda) – okupljamo se u župi Svetog Roka. Program traje od 10 do 17 sati.
4. dan (9. 7., četvrtak)  – okupljamo se u župi Svetog Roka. Ovog dana program će trajati od 11 do 18:30 sati. U 17:30 sudjelovat ćemo u proslavi blagdana blažene Marije Petković.
5. dan (10. 7., petak) – završna misa i priredba.
Okupljamo se u župi Svetog Roka. Program za djecu počinje u 13 sati. Misa je u 17:30, nakon mise je završna zabava. 
Sve vas radosno očekujemo!
Animatori Subotičkog oratorija
B. I.

  • Ministarstvo regionalnog razova i fonfova EU Repub
  • Jooble
  • Hrvatsko Nacionalno Vijeće
  • Zavod za kulturu vojvođanskih Hrvata
  • RS APV Pokrainska Vlada
  • DUZHIRH
  • Hrvatska Matica Iseljenika