Arhiv tekstova Arhiv tekstova

Gdje su, što rade...

Ja­ni­ca i Ivi­ca
 po­nov­no na ope­ra­cij­skom sto­lu?

Najpoznatiji sestra i brat u Hrvatskoj, Janica i Ivica Kostelić, možda će se, u najskorije vrijeme, morati ponovno podvrgnuti operativnim zahvatima. Najbolja svjetska skijašica odnedavno ima ozbiljnijih problema s štitnjačom, dok je njezin brat, najbolji slalomaš za prošlu godinu, povrijedio koljeno za vrijeme slalomske utrke u Italiji. U Novoj godini poželimo im puno zdravlja i uspješni povratak na ski staze.

 

»Smo­ki« na za­gre­ba~koj
pre­mi­je­ri »Le­di­ne«

Nekad poznati glumac, a danas uspješni producent Ljubiša »Smoki« Samardžić, prošlog je tjedna gostovao na zagrebačkoj premijeri prvog filma u hrvatsko-srpskoj koprodukciji. »Ledina« je prikazana u prepunoj sali kinoteke, a film je uvršten u službeni program Berlinskog festivala.

 

Pro­met­na ne­zgo­da »Mi­li­ju­na{a« Ta­ri­ka

Popularni voditelj najpopularnijeg kviza na svijetu »Tko želi biti milijunaš?« Tarik Filipović doživio je lakšu prometnu nezgodu vozeći zagrebačkim ulicama. Njegov terenac Volkswagen »Tuareg« udario je straga Renault »Clio«, ali osim manje materijalne štete, što je najvažnije, nitko nije povrijeđen.

 

40. ro|en­dan Brad Pit­ta

Jedan od najzgodnijih, ali i najplaćenijih svjetskih glumaca, Brad Pitt proslavio je18. prosinca svoj 40. rođendan. Ulazak na prag pete decenije ljepuškastom William Bradley Pittu, kako mu je pravo građansko ime, neće previše teško pasti obzirom da već odavno dobija 20 i više milijuna dolara po filmu. Za mirovinu ne mora brinuti, obzirom da i njegova supruga Jennifer Aniston solidno zarađuje, dobijajući milijun dolara po epizodi »Prijatelja«.

 

 

Tra­vol­ta u sve­mi­ru

Glumac i plesač koji se proslavio ulogom u »Groznici subotnje večeri«, John Travolta dobio je ekskluzivnu ponudu od NASA-e da se u skoroj budućnosti pridruži misiji jednog space shuttlea. Problem je u pretrpanom filmsko-poslovnom rasporedu potencijalnog astronauta, jer je za svemirskog pilota potrebna obvezna obuka u trajanju od najmanje pet mjeseci. Inače Travolta je iskusan pilot koji samostalno upravlja putničkim avionima, a već nekoliko godina je i pilot-promotor australijske avio kompanije »Quantas«.

 

 

 

 

 

Osje~an­ka no­va dje­voj­ka Enrique Igle­si­a­sa

Uveliko se priča kako je pop pjevač i latino lover Enrique Iglesias raskinuo glamuroznu vezu s medijski najatraktivnijom tenisačicom, Ruskinjom Anom Kurnjikovom. Krivica se pripisuje Moniki di Angelo, pravim imenom Monika Jakišić, rođenoj Osječanki koja je napravila uspješnu karijeru modela i voditeljice na čuvenoj MTV. Koliko će njihova veza potrajati i hoće li Monika dovesti Juliovog sina u Hrvatsku ostaje nam da vidimo?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Ministarstvo regionalnog razova i fonfova EU Repub
  • Jooble
  • Hrvatsko Nacionalno Vijeće
  • Zavod za kulturu vojvođanskih Hrvata
  • RS APV Pokrainska Vlada
  • DUZHIRH
  • Hrvatska Matica Iseljenika