Arhiv tekstova Arhiv tekstova

Nove ljubavi, novi parovi

Stara je novinarska istina da se novine čitaju uglavnom zbog poznatih lica i da jedna »prava« slika vrijedi više od tisuću riječi. Ljudi žele znati što više o uspješnima, nastojeći pronaći svoj put istoj toj uspješnosti ili, jednostavno, saznavajući određene pikanterije i njima opravdati svoju neuspješnost.
    I tako smo i ovog ljeta putem raznoraznih medijskih izvora informacija opetovano svjedočili mnogobrojnim novim ljubavnim momentima iz života onih o kojima se priča u toplim satima sezonske dokolice. Stoga i ovaj tekst shvatite kao dobru zabavu, primjerenu upravo stranicama na kojima se nalazi.
DOMAĆE ZVIJEZDE…: Najveća zvijezda hrvatske glazbe Severina ovog je ljeta zamijećena u društvu Srećka Vargeka,  s kojim je provodila slobodne trenutke u mondenskom Bolu na otoku Braču. Hoće li jesen učvrstiti ljetne temelje vidjet ćemo, a gospođica Severina uskoro debitira na kazališnim daskama riječkog HNK u »Karolini Riječkoj«, čija se premijera očekuje 3. listopada.
    Najbolja hrvatska tenisačica Iva Majoli ovog je ljeta prekinula dugogodišnju vezu s Marom Srezovićem (surfer i DJ), ali se ubrzo utješila s novim dečkom Stipom Marićem, ekonomistom iz Zagreba, ljetujući na grčkom Santoriniju i otoku Visu. Uz pripremu za predstojeći US Open, Iva je »ojačala« i emotivnu bazu, veoma bitnu u životu vrhunskih sportaša.
    Skijaška kraljica svijeta Janica Kostelić, koja se oporavlja od operacije koljena i silno čeka povratak na snijeg, ljeto provodi po tradiciji na otoku Badiji, dugogodišnjem uporištu njezine obitelji. Njezin love report je nepromijenjen, i dalje je u sretnoj vezi s američkim nogometašem na privremenom radu u Bosni, Raulom Palomaresom.
    Nina Badrić, pjevačko ime iz prve hrvatske lige, cijelo je ljeto nerazdvojna sa svojim dečkom Bernardom Krasnićem, poduzetnikom iz Zagreba, s kojim se zaputila na otok Hvar, a potom i na grčki Rhodos. Ljubav je tema njezinog najnovijeg albuma, a ljubav je život…
    Televizijska novinarka, urednica informativnog programa Nove TV Mirjana Hrga ljeto je provela sa svojim francuskim dečkom, Domique Prudenteom s kojim je krstarila jahtom po Jadranu.
    Rene Bitorajac, glumac kazališta Kerempuh (solidna uloga u Oskarom nagrađenom filmu »Ničija zemlja«) i TV voditelj, u romantičnoj je vezi s pjevačicom Lanom Klingor, a novi par se provodio u Novalji na otoku Pagu.
    Iako tematski ne spada u kontekst, ipak moramo spomenuti »milijunaša« Tarika Filipovića koji je ljetnu stanku od točnih i netočnih odgovora iskoristio sa svojom djevojkom Iris Androšević, mijenjajući usput frizure u nekoliko raznovrsnih boja (plavo, srebrno-crno) mijenjajući i lokacije od Brela do Dubrovnika, Korčule…
I STRANCI: Iako se šuškalo o krizi u njihovoj vezi, Tom Cruise je demantirao te informacije odletjevši u Rim do svoje vjerenice Španjolke Penelope Cruz,  koja u vječnom gradu snima svoj novi film. Romantične, nježne slike odmah su obišle svijet…
    Emma Thompson, dvostruka dobitnica Oskara (Razum i osjećanja) udala se ovog ljeta za nešto mlađeg glumca i dugogodišnjeg partnera Grega Wisea na njihovom imanju u Škotskoj, u tradicionalnom svadbenom obredu prilikom kojeg je mladoženja nosio škotski kilt (suknjicu), a mlada bijelu vjenčanicu.
    Kćer bivšeg američkog predsjednika Clintona, Chelsea ljeto je provjela sa svojim dečkom Ianom Klausom u mondenskoj španjolskoj Marbelli.
    Nekad najpoželjniji glumac svijeta, gladijator Russel Crowe u iščekivanju je rođenja prinove koja je najavljena tijekom siječnja sljedeće godine, kada bi se njegova supruga Danielle trebala poroditi.
Glumica koja se na velika vrata vraća u sami vrh, Demi Moore, nerazdvojna je sa svojim »dobrim« mlađim momkom i kolegom Ashtonom Kutcherom, koji je opet nešto stariji od njezinih triju kćeri. Nedavno su djeca i momak viđeni s bivšim mužem, Bruce Willisom, koji se pomirio sa sudbinom da vrijeme sa svojom djecom dijeli i sa ex supruginim boy friendom.
Princeza od Monaca Stephanie i dalje sablažnjava svojim ljubavnim vezama svog starog oca Reniera. Ovoga puta odabranik njezina srca je portugalski cirkuski akrobat Adans Lopez Peres.
    Laetitia Casta, slavni model i glumica pronašla je novu ljubav u talijanskom komičaru Stefanu Accorsi,  uživajući skupa s njim u čarima Rome u kojem su se provodili tijekom ljetneg posjeta.
    Slavni par uspješnih glumaca ali neuspješnih supružnika, u čijem je braku bilo svega – od ljubavi do batina, Farrah Fawcet i Ryan O’Neal ponovo su viđeni skupa u intimnom obiteljskom okruženju sa svojim 18 godišnjim jedincem Redmondom.
    Na koncu, najatraktivniji par današnjice su svakako Jennifer Lopez i Ben Afleck o čijem ljubavnom izvješću svakodnevno slušamo i čitamo u brojnim informativnim glasilima.
    Ukoliko ste se ponuđenim informacijama ugodno zabavili baš nam je drago, ali sve ove veze i vezice, nastale u vrelini ljetnih noći mogle bi se ubrzo raspasti s prvim hladnijim danima približavajuće jeseni. Ali, u tome je upravo i čar priča o poznatim ličnostima, zar ne?                          g

  • Ministarstvo regionalnog razova i fonfova EU Repub
  • Jooble
  • Hrvatsko Nacionalno Vijeće
  • Zavod za kulturu vojvođanskih Hrvata
  • RS APV Pokrainska Vlada
  • DUZHIRH
  • Hrvatska Matica Iseljenika