Najave događanja

NASLOVNICA

Pomoć Srbiji u nužnim reformama

26.06.2017 13:32
Veleposlanik Markotić je naglasio kako između Zagreba i Beograda postoji višegodišnja suradnja

 
Članstvo Srbije u Europskoj uniji dugoročno je od velikog značaja za odnose Hrvatske i Srbije, a taj proces Hrvatska ohrabruje i nudi Srbiji pomoć u nužnim reformama i postizanju europskih standarda i vrijednosti koji pridonose lakšoj integraciji u EU, poručio je veleposlanik RH u Beogradu Gordan Markotić na svečanom prijemu koji je u povodu Dana državnosti i Dana oružanih snaga Hrvatske priređen u beogradskom hotelu Crowne Plaza.
Markotić je naglasio kako između Zagreba i Beograda postoji višegodišnja suradnja, koja se odvija na mnogim područjima, uključujući turizam, što, kako je istaknuo, potvrđuje veliki broj turista iz Hrvatske u Beogradu, ali i iz Srbije u Hrvatskoj.
Na svečanom prijemu u hotelu Crowne Plaza bili su prisutni predstavnici diplomatskog kora, ličnosti iz političkog, kulturnog, vjerskog i javnog života Srbije, kao i predstavnici institucija, ustanova i udruga Hrvata u Srbiji. Fotogalerijs prijema možete pogledati na facebook stranici Hrvatske riječiwww.facebook.com/niuhrvatskarijec.
Obilježavanje Dana državnosti RH u organizaciji konzulata u Subotici bit će održano u četvrtak 29. lipnja u Tavankutu, na Etnosalašu Balažević
 
D. B. P.
 

Uvodnik

Tjedni komentar

Glasovanje nogama

Ono što nisu učinile ratne devedesete, učinit će, po svemu sudeći vrijeme produljene tranzicije

Vijesti