Najave događanja

NASLOVNICA

Pokrajinsko tajništvo za kulturu, javno informiranje i odnose s vjerskim zajednicama

08.03.2017 09:00
Za informiranje na jezicima nacionalnih manjina bit će ukupno opredjeljeno 6.200.000 dinara

 
Pokrajinsko tajništvo za kulturu, javno informiranje i odnose s vjerskim zajednicama raspisalo je četiri natječaja za sufinanciranje projekata iz područja informiranja u 2017. godini. 
Jedan od njih, Natječaj za sufinanciranje projekata proizvodnje medijskih sadržaja iz oblasti javnog informiranja, podrazumijeva i potporu medijskim sadržajima na jezicima nacionalnih manjina u AP Vojvodini. Za tu će namjenu natječajem ukupno biti opredjeljeno 6.200.000 dinara, od čega za privatna poduzeća 4.200.000 dinara, a za nevladine organizacije 2.000.000 dinara. Najmanji iznos sredstava koji se može odobriti po projektu iznosi 100.000 dinara. Natječaj je otvoren do 31. ožujka 2017. godine. 
Cjeloviti tekst natječaja i natječajne prijave dostupni su na internetskoj stranici Tajništva: www.kultura.vojvodina.gov.rs.
Osim spomenutog, raspisani su i natječaji koji se tiču informiranja osjetljivih skupina, unapređenja profesionalnih standarda te poticanja javnog informiranja na srpskom jeziku u zemljama u okruženju.
 
D. B. P.
 

Uvodnik

Tjedni komentar

I pravo i politika

I pored entuzijazma, udrugama su potrebna novčana sredstva za različite aktivnosti, a njih nema

Vijesti