Najave događanja

NASLOVNICA

Natječaj Veleposlanstva Republike Hrvatske u Srbiji

23.02.2017 10:35
Rok za prijavu je 31. ožujka 2017.godine

Veleposlanstvo Republike Hrvatske u Republici Srbiji raspisalo je Javni natječaj za prijavu programa i projekata udruga, ustanova i organizacija hrvatske nacionalne manjine u svrhu ostvarenja financijske potpore za 2017. godinu. 
Na natječaj se mogu prijaviti udruge, ustanove i organizacije čija je djelatnost vezana uz ostvarivanje, zadovoljavanje i unapređenje općih i javnih potreba hrvatske manjinske zajednice u inozemstvu kao što su: programi i projekti hrvatskih udruga, ustanova i organizacija u ostvarivanju i jačanju  manjinskih prava (očuvanje hrvatskoga jezika, identiteta, kulturne baštine, kulture, obrazovanja, znanosti, sporta i sl.); programi i projekti hrvatskih udruga, ustanova i organizacija s ciljem razvoja manjinskih medija i djelovanja manjinskih institucija te ostali programi i projekti koji zadovoljavaju i unapređuju opće javne potrebe hrvatske manjinske zajednice u inozemstvu. 
Cjeloviti tekst natječaja kao i obrasci za prijavu dostupni su za preuzimanje na mrežnoj stranici Veleposlanstva – http://rs.mvep.hr. Rok za prijavu na natječaj je 31. ožujka 2017. godine. 
 

Uvodnik

Tjedni komentar

I pravo i politika

I pored entuzijazma, udrugama su potrebna novčana sredstva za različite aktivnosti, a njih nema

Vijesti