Najave događanja

NASLOVNICA

Volim igrati na Paliću

01.08.2012 10:33
Peti nastup na Palić Openu

Nakon prolaska kroz kvalifikacijski turnir i ulaska u glavni ždrijeb IX. izdanja Palić Opena, jedinog ženskog profesionalnog turnira koji se igra na teritoriju subotičke regije, Zagrepčanka Tea Faber je poražena u prvom kolu (Honigova 6-2, 6-0). Ali takav je svijet profi tenisa, slijede novi turniri i prilike za osvajanje novih WTA bodova i novčanih nagrada. U kraćem razgovoru za naš tjednik, jedna od dvije hrvatske tenisačice u glavnom ždrijebu, upoznala nas je sa svojim igračkim profilom i dosadašnjom igračkom karijerom.

 

 

 

»Tenis sam počela igrati relativno kasno, tek s deset godina, ali sam ostala u njemu i već pet godina se profesionalno bavim 'bijelim sportom'. Moji dosadašnji najveći uspjesi su dva četvrtfinala na Futuresima u Antaliji (Turska) i Doboju (BiH), susreti u kojima sam imala šansu i za proboj u polufinale, a najbolji WTA plasman mi je oko 800. mjesta. Trenutačno zauzimam 1059. poziciju zbog koje sam primorana igrati kvalifikacije, kao što je to bio slučaj i ovdje na Paliću«, rekla je o sebi 23-ogodišnja hrvatska tenisačica.

 

Dražen Prćić

Opširnije u tiskanom izdanju

Uvodnik

Prepustimo povijest povjesničarima i »okrenimo se budućnosti.

Zagledani u budućnost

Ma koliko uporno ponavljali tu rečenicu, ta prošlost nas sputava i vraća stalno na početak onoga što ne želimo spominjati – na ratne devedesete.

Vijesti